Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
New York +1555225314
STILLASUTLEIE

 
STILLASUTLEIE

Skintveit bygg AS leverer alt av løsninger innenfor fasadestillas, ferdig montert/demontert. Vi bruker delta ramex stillas som er i alluminium, og er typegodkjent. Stillaset monteres etter gjeldende forskrifter. Flakene/plattingen er av komprositt, det gir vesentlig lettere flak en vanlige flak som er av finer. Vi kan også levere smarte løsninger som gjør arbeidet lettere for deg.

– Utvendig trapp. Skal du jobbe i stillaset over tid, eller bevege deg mye opp og ned mellom etasjene i stillaset. Kan vi montere en utvendigtrapp som gjør at du kan gå mellom etasjene uten å bruke stigen i flakene.

– Doble flak i toppen av stillaset for bedre arbeidsplass, eller har du behov for å komme rundt et takutstik. Da kan det være greit med Knekter.

– Tildekking med presenning. Trenger du å jobbe tørt eller unngå at noe faller ned.

– Tildekking med not. Skal du jobbe i områder som krever at du ikke kan miste ned noe fra stillaset. Vi monterer not på utsiden av stillaset, som forhindrer dette.

– Nedkastrør for avfall. Skal du kaste takstein eller annet avfall fra taket eller store høyder og treffe i en container.

– Kortere flak på 1,6 m. Passer fint til trange plasser der vanlige flak på 3 meter blir for stort.
  • Text Hover